Concerte Revelion 2010: Petreceri cu pretentii si concerte in cluburile din Capitala


Indiferent care sunt motivele pentru care noaptea de Revelion va va prinde in Bucuresti, nu trebuie sa treceti cu vederea ofertele cluburilor, unde organizatorii pun la cale petreceri originale si pentru toate buzunarele.

In Club A, pe 31 decembrie, petrecerea va incepe la 21.00 si se va termina anul viitor. Intrare costa 15 lei, iar organizatorii au anuntat ca nu se fac rezervari la mese.

O petrecere tematica de Revelion se pregateste in club Expirat, cu masti, paiete, culori, printi si printese, gentlemani si contese. Distractia va incepe la ora 20.00, iar supradoza de piese este deja o promisiune. Cei care isi vor face rezervari la mesa vor plati 150 de lei, iar cei fara masa vor scoate din buzunar 100 de lei. (…)

Tot in buricul targului, la Universitate, club Control gazduieste petrecerea de la final de an. Hiturile indie/alternative ale anului vor intretine atmosfera in noaptea de Revelion. Biletul costa 200 de lei si cuprinde rezervarea pentru masa, un platou rece, o sticla de sampanie la patru persoane si voucher in valoare de 50 de lei cu care puteti cumpara bauturi de la bar.

La El Grande Comandante si El Dictador oferta de Revelion este de 100 de lei. In acesti bani este inclusa o sticla de sampanie la fiecare masa, covrigei, masline si pateuri. La El Comandante oferta pentru cei care vor sa rezerve o masa este de 150 de lei, iar fara rezervare, intrarea este 50 de lei. Cocktail-ul, sampania, covrigii si maslinele sunt incluse.

Citeste mai mult pe site-ul Realitatea TV