Concerte pe litoral in acest week-end

Este un weekend plin de evenimente pe litoral. Incepand de vineri si pana duminica spre dimineata, sunt programate petreceri tematice, dar si festivaluri in aer liber.

In Vama Veche, corturile au umplut plaja, odata cu inceperea Festivalului „Folk You – Florian Pittis”. Este de fapt un festival cu rock si hip hop, in aer liber si cu multe trupe invitate. In aceasta seara, urca pe scena Taxi, Vasile Seicaru, Guess Who si Holograf. Sambata, pe scena amenajata pe plaja evolueaza Proiectul Tivodar, Poesis si Mircea Baniciu, Nicu Alifantis amp;ZAN, Marius Mihalache si Irina Sirbu, Puya. Duminica, de la ora 19.00, urca pe scena Tapinarii, Celelalte Cuvinte, nbsp; Ducu Bertzi amp; Mihai Nenita, iar trupa Vama va incheia festivalul.

Cheeky Girls, in premiera pe litoral

In aceasta seara, la Aqua Magic din statiunea Mamaia Alex Velea va sustine un concert live. Dupa ora ora 23.00, Guess Who anima atmosfera la Tan Tan Summer Club. Iar la miezul noptii, in Jezoo, Cheeky Girls sustin in premiera un concert intr-un club de pe litoral. Elena Gheorghe vine tot la miezul noptii nbsp; in clubul Summer Crush din Mamaia pentru a sustine un concert live ce poarta numele ultimului sau hit, „Midnight Sun“.

Clubul Goblin din Vama Veche gazduieste in aceasta seara un concert live cu Suie Paparude.

Citeste mqai mult pe site-ul Adevarul (Foto: Mondo News)