Concertul Aerosmith de la Bucuresti, doua ore de spectacol complex

Concertul pe care celebra trupa americana Aerosmith l-a sustinut vineri seara la Bucuresti era anuntat drept un show complex. Dar, in cele doua ore de muzica, dans si voie buna, cei cinci muzicieni au aratat cum poate o trupa care scrie istoria rock-ului de zeci de ani sa depaseasca orice asteptari.

Dupa zeci de ani de asteptare, fanii romani au primit de la Aerosmith, la Bucuresti, exact ceea ce asteptau: un spectacol complex, cu muzica arhicunoscuta, cu solo-uri de chitara, tobe si bas, cu Steven Tyler plin de energie si cu a sa celebra de-acum muzicuta.

Show-ul de la Bucuresti al trupei Aerosmith, la care au asistat peste 30.000 de fani, a debutat cu o piesa a lui Bob Dylan, care se auzea din difuzoare – quot;Everybody Must Get Stoned quot;. Cat era scena de lunga era afisat un banner urias, cu numele trupei, pe fond negru, scris cu rosu si alb.

Dupa al doilea refren al celebrei piese, quot;cortina quot; s-a ridicat si, la ora 21.10, pe scena de la Zone Arena au urcat cei cinci membri Aerosmith. Imbracati quot;fancy quot;, dupa cum spunea Tom Hamilton la sosirea pe aeroportul din Capitala, accesorizati la maximum, cu bratari zanganitoare la maini si esarfe la gat, cu chitarele in priza si cu Steven Tyler stralucitor la propriu datorita unui trenci din paiete. Cu o palarie de cowboy cu imprimeuri leopard mari, cu ochelari de soare mari si o esarfa lunga si colorata la gat, Steven Tyler si-a luat microfonul – de care nu s-a despartit aproape deloc pana la finalul concertului – si a dat drumul spectacolului.

Piesa cu care a debutat show-ul Aerosmith a fost quot;Love In An Elevator quot;, lansata in 1989 si inclusa pe albumul de succes quot;Pump quot;. Hitul a fost, pe langa o foarte buna introducere in spiritul Aerosmith, si un bun moment ca celebrii chitaristi Joe Perry si Brad Whitford sa se prezinte, printr-un solo de chitara.

quot;Bucharest! quot;, a strigat Tyler de pe scena, dupa ce s-au stins luminile si el a reaparut dezbracat de tinuta sclipicioasa, intr-un maiou negru – imprimat cu numele trupei – si intr-o pereche de pantaloni rosii, mulati, cu imprimeu.

Cu hituri precum quot;Crazy quot;, quot;Cryin’ quot;, quot;Jaded quot;, quot;Falling in Love (is Hard on the Knees) quot;, quot;Pink quot;, quot;Living on the Edge quot;, quot;I Don’t Want To Miss a Thing quot;, quot;Sweet Emotion quot; si quot;Baby, Please Don’t Go quot;, membrii Aerosmith au reusit sa impresioneze publicul de la Bucuresti.

Citeste mai mult pe site-ul Mediafax (Foto: AP)