Constanta: Mascatii au incercuit cartierele Piata Chiliei si Ovidiu pentru a impiedica un razboi intre doua clanuri

Mascatii Politiei Judetene si cei ai Jandarmeriei au blocat Piata Chiliei si Piata Ovidiu ieri seara dupa ce politistii nbsp; au primit informatii ca doua grupari interlope rivale se pregateau de razboi.

Doua grupari interlope din cartierele Piata Chiliei si Ovidiu au fost la un pas sa se incaiere, ieri dupa-amiaza, in centrul orasului. Unul dintre grupuri era condus de Sedan Iasar, fiul lui Ismai Iasar zis „Saceanu“.

Membrii gruparilor se adunasera langa doua baruri din cele doua cartiere si se pregateau sa se urce in masini ca sa nbsp; plece pe campul de lupta. Politistii au prins de veste si au descins imediat in cele doua zone. „Cartierele au fost incercuite de jandarmi si politisti. Am alocat numeroase forte ca sa-i tinem pe loc“, a declarat adjunctul inspectorului sef al Politiei Judetene Constanta, comisar sef Adrian Rapotan, cel care a coordonat actiunea.

Interlopii au renuntat la intentii cind s-au vazut impresurati. Din informatiile Politiei, cei care urmau sa declanseze razboiul erau indivizii din Piata Chiliei. Ei isi dadusera intalnire la un bar din zona. Motivul rafuielii era o presupusa agresiune, comisa sambata seara, asupra lui Sedan Iasar. nbsp; Sedant a sustinut ca ieri seara, in jurul orei 20.00, in timp ce se afla cu BMW-ul la un semafor de pe strada Ferdinand, mai multi indivizi i-au spart parbrizul si au incercat sa-l loveasca. Ca urmare, a decis sa se razbune pe cont propriu.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)