Constantin Dutu, membru CNA, cu pistolul pe masa in Parlament


Constantin Dutu, membru al Consiliului National al Audiovizualului (CNA) a scos pistolul pe masa in Parlament.

Potrivit Mediafax, pistolul scos de Dutu la sedinta comisiilor reunite de cultura era unul de jucarie. Chiar si asa, gluma nu a fost gustata de colegi, care au oprit imediat sedinta. Cei mai multi au crezut ca arma a fost una reala. Acum, toti se intreaba cum a reusit Constantin Dutu sa treaca cu arma de serviciul de paza al Parlamentului.

Liberalul Horea Uioreanu a declarat ca prima impresie a fost ca arma este una reala. Parlamentarul, speriat dealtfel de gestul lui Dutu, se intreaba de ce nu a fost oprit de cei de la paza.

De partea cealalta, Dutu se apara. quot;Asta nu e un pistol adevarat, e un pistol de jucarie quot;, a spus Dutu, sustinand ca l-a adus quot;ca sa il vada domnul Sergiu Nicolaescu quot;.

De ce a venit Dutu cu pistolul in Parlament

Pentru a argumenta ca procesele sale au fost inscenate in timpul comunismului, Dutu a venit cu un pistol, care ulterior avea sa se dovedeasca a fi doar de jucarie. Dutu l-a pus pe masa langa deputatii Raluca Turcan si Eugen Nicolaescu.

Dutu a spus ca el a fost actor, iar acel pistol de recuzita, pe care l-a folosit in piesa quot;Bonnie si Clyde quot;, a fost considerat adevarat de regimul comunist, si pentru ca il detinea, autoritatile au vrut sa-l condamne, scrie NewsIn.