Constantin Spak a fost gasit mort la fabrica de mezeluri pe care o detine in Valea Mare, Olt

Cunoscutul om de afaceri Constantin Spak a fost gasit mort, sambata seara, la fabrica de mezeluri pe care o detine in localitatea Valea Mare, din judetul Olt.

Se pare ca si-a pus capat zilelor si nu a lasat nicio explicatie celor dragi. Dar cu totii se gandesc ca n-a mai avut puterea sa lupte cu boala de care suferea.

Sotia a fost cea care, sambata seara, l-a gasit pe omul de afaceri Constantin Spak fara suflare. Isi aplicase mai multe lovituri de cutit in zona inimii, fara sa lase sansa sa fie salvat. In zadar au incercat medicii sa-l readuca la viata. Imediat ce au aflat teribila veste rudele si prietenii apropiati au venit intr-un suflet la fabrica omului de afaceri, unde a ales sa-si puna capat zilelor.

Chiar daca afacerile mergeau greu, prietenii cred ca boala a fost cea care-i apasa sufletul. Constantin Spak avea 60 de ani si suferea de cancer. Facuse un transplant de ficat si se simtea mai bine. Apropiatii lui erau optimisti ca-si va reveni.

Azi-noapte tarziu, sotia omului de afaceri Constantin Spak a plecat in stare de soc de la fabrica de mezeluri a familiei. Femeii nu-i vine sa creada ca sotul ei si-a pus capat zilelor tocmai acum, cand astepta venirea pe lume a doi nepoti.

Citeste mai mult si vezi video pe site-ul Pro TV