Constantin Spak, sinucidere de frica mortii! Nu a lasat niciun bilet de adio!

nbsp;

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din industria alimentara si-a pus capat zilelor de teama sa nu aiba iarasi cancer, boala de care a suferit anul trecut. Moartea lui Constantin Spak (58 de ani) i-a socat pe cunoscuti. Afaceristul oltean a incheiat socotelile cu viata dupa ce si-a infipt de trei ori cutitul in piept.

Unul dintre cei mai bogati olteni si-a pus capat zilelor sambata seara, chiar in sediul firmei din Valea Mare, judetul Olt. Era impreuna cu sotia sa, cand i-a spus ca merge la toaleta. ingrijorata ca barbatul nu revenea, Olimpia Spak a mers dupa el si l-a gasit fara suflare. „Nu exista suspiciuni de omor. Rezultatul necropsiei indica trei plagi penetrante semitorace, din care o plaga cardiaca, hemoragie interna si externa quot;, a declarat comisarul Claudia Radu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt.

Omul de afaceri nu a lasat niciun bilet de adio, insa familia a dat asigurari ca problemele medicale l-au determinat sa se sinucida, nu cele financiare. Desi detine o colectie impresionanta de arme de foc, spun apropiatii, acesta a ales cutitul pentru a-si pune capat zilelor.

Rapus de gandul bolii

Constantin Spak suferea de o boala grava si anul trecut fusese supus unui transplant de ficat. Suspiciunea unei alte tumori nu i-a mai dat puterea de a se lupta din nou cu boala. „In urma cu sase luni, domnul Spak a facut un transplant de ficat. De atunci a intrat intr-o stare de depresie, care s-a accentuat in timp. De cate ori mergea la Bucuresti, la control, discuta si cu un psiholog din cadrul spitalului. in urma cu ceva timp a primit o informatie ca i-ar fi aparut un nodul cancerigen. in toata aceasta perioada nu a mai comunicat cu familia. Va confirm ca nu s-a sinucis din cauza datoriilor, asa cum se vehiculeaza. nbsp;

Citeste mai mult pe Adevarul (Foto: adevarul.ro)