Contestatiile la bacalaureat 2011, pazite cu strasnicie inainte de noua corectura


Nici in ceasul al doisprezecelea nu realizeaza dimensiunea dezastrului! In loc sa se puna cu burta pe carte, cei mai multi au timp de bancuri si glumite pe care le posteaza pe internet.

Mai au insa o speranta: ca vor obtine nota de trecere dupa rezolvarea contestatiilor. Ultimele cifre arata ca in 23 de judete au fost adunate peste 50.000 de plangeri. Care se judeca in niste fortarete pazite de jandarmi, de care nimeni nu se poate apropia.

Doi jandarmi si portarul pe post de cerberi. Asa sunt pazite, in centrele din Bucuresti, lucrarile celor picati, inainte de noua corectura. nbsp;Pe de alta parte, cei care au dat Bac-ul par sa fi trecut usor peste dezamagirea cauzata de nota.

Merg de la strand, la terasa si apoi in fata calculatorului. Dezamagirea esecului este izvor nesecat de inspiratie… pentru bancuri. In una dintre glume, Osama din Laden admite ca putea cu usurinta sa ia chiar si el examenul de limba romana.

Si paginile de socializare dedicate bacalaureatului au adunat in ultimele zile zeci de mii de comentarii, dar si bancuri inspirate de nefericitul eveniment.

Vezi video pe site-ul Pro TV