Cornel Dinu este internat de cateva zile la Spitalul MAI

nbsp;

Procuroru’ e de doua zile internat la Spitalul MAI, unde va mai ramine cel putin inca o saptamina. Perfuzii zilnice, vitamine si multa odihna i-au fost prescrise pentru a se pune pe picioare.

Cornel Dinu (61 de ani) e iarasi macinat de probleme de sanatate. Un set de analize efectuat saptamina trecuta a relevat o dereglare puternica a organismului ce a necesitat o internare de urgenta la Spitalul MAI.

quot;Domnul Dinu are o incarcatura psihica, un sindrom al oboselii cronice. Il cunosc pe Cornel de peste 30 de ani, el a crescut la Dinamo si s-a daruit pentru acest club, iar ultimele evenimente de acolo l-au apasat, i-au adus framintari ce i-au produs aceasta oboseala pe baza de stres quot;, a explicat doctorul Constantin Chira, cel care il are sub observatie pe Mister.

Intr-o rezerva a spitalului, printre perfuzii si medicamente, Dinu isi face timp sa urmareasca atent toate meciurile de la Campionatul Mondial . quot;Le multumesc celor de la Minister ca au grija de mine, am placerea sa stau linga niste oameni extraordinari! Ma bucur ca mai exista asemenea oameni ca doctorul Chira sau ca directorul Badescu. Sint admirabili, ma trateaza cu o caldura extraordinara. Niste oameni competenti si cu un suflet mare! Ma simt mai bine acum, dar trebuie sa mai stau macar o saptamina quot;, a spus administratorul delegat al quot;ciinilor quot;.

Citeste stirea completa in paginile site-ului gsp.ro