Cornel Niculaie, seful scolii de agenti de politie Slatina, declarat fost colaborator al Securitatii de CNSAS

nbsp;

Colegiul CNSAS a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa constate ca directorul Centrului de Formare si Perfectionare a Pregatirii Agentilor de Politie quot;Nicolae Golescu quot; din Slatina, Cornel Niculaie, a colaborat cu fosta securitate , informeaza Mediafax.

Centrul de la Slatina este una dintre cele doua scoli de agenti de politie din tara, cea de-a doua fiind in judetul Prahova, la Campina. nbsp;

Cererea transmisa de CNSAS este in curs de judecata la Curtea de Apel Bucuresti. nbsp;Informatia apare in bilantul de activitate pentru anul 2010 publicat recent pe site-ul Consiliului.

Conform site-ului Inspectoratului General al Politiei Romane, Cornel Niculaie lucreaza la scoala de la Slatina din 1992, conducand institutia din 2006. Din 2003 a fost adjunct al sefului institutiei, iar din 2002, timp de un an, a fost sef al catedrei de Stiinte Sociale si Limbi Straine la aceeasi scoala. Anterior, timp de zece ani, a fost, tot aici, quot;ofiter specialist II, profesor III si II quot;.

Niculaie a absolvit in 1982 Facultatea de Istorie – Filosofie a Universitatii Bucuresti. 20 de ani mai tarziu, in CV-ul sau apare mentiunea quot;doctorat in filosofie quot;.

Dupa alti sase ani, in 2008, Niculaie devine doctorand al Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei din Bucuresti, cu specializarea pedagogie.

In anul 2006, Niculaie a primit quot;Ordinul Barbatie si Credinta in gradul de Ofiter, iar in 2008 quot;Semnul onorific In Serviciul Patriei pentru 15 ani de activitate quot;.