Cosmin Vlad Onesan din Arad s-a sinucis dupa ce a picat Bac-ul!

nbsp;

Un tanar in varsta de 19 ani s-a impuscat in cap, in noaptea de luni spre marti, cu arma de vanatoare a tatalui sau. Baiatul nu a lasat niciun mesaj in care sa explice gestul sau, dar rudele sustin ca acesta era foarte deprimat pentru ca picase examenul de bacalaureat.

Ora 09.43

Cosmin Vlad Onesan de 19 ani, tanarul care azi noapte a decis sa incheie orice socoteala cu viata, nu a dat dovada nicio clipa ca este dezamagit de rezultatul pe care l-a avut in urma examenului de bacalaureat.

Cosmin a cazut la proba de Matematica, unde a luat nota 2.95, cu toate ca invata la profilul Matematica-Informatica. Mai mult decat atat, i-a transmis dirigintei inainte sa plece in vacanta, ca o sa profite de aceste cateva zile libere si se va pune sa invete mai bine, pentru ca cea de-a doua sesiune a examenului sa-l prinda mult mai pregatit.

“A fost un elev bun, comunicativ, sociabil cu cei din jur. Nu a dat semne ca ar fi foarte necajit din cauza notei la Matematica. I-a promis dirigintei sale ca ramane optimist si ca va invata mai mult pentru ca in toamna sa poata lua examenul. Avea si o prietena la el in clasa. Nu a fost un elev problema”, a declarat in aceasta dimineata Stelian Ionutu, directorul Liceului “Iuliu Maniu”.

Parintii lui Cosmin sunt divortati, el locuind cu mama lui, in Arad. Tatal tanarului este inspector silvic in localitatea Caprioara, acolo unde a avut loc drama. Cosmin era singur la parinti.

Citeste mai mult despre acest caz pe site-ul Adevarul