Costinel Gugu a fost dat disparut – Familia si politia incearca de trei zile sa-l gaseasca


Fotbalistul Costinel Gugu de la Universitatea Craiova a fost dat disparut. nbsp;Familia si politia incearca de trei zile sa-l gaseasca, insa deocamdata fara niciun rezultat.

Nimeni nu stie nimic despre Costinel Gugu, iar telefoanele acestuia sunt inchise. Politia a emis mai multe scenarii privind disparitia sa, iar cautarile continua.

Impresara fotbalistului, Ana Maria Prodan, sustine ca l-a cautat peste tot pe Costinel, insa fara succes.

quot;Am sunat in toata Craiova, am cautat peste tot. Nu stiu nici parintii, nici fratii lui nimic. Trebuia sa se prezinte si la nationala de tineret ieri, dar nu s-a prezentat. Emil Sandoi a vorbit cu el acum 5 zile si era foarte fericit ca fusese selectionat, dar de atunci nici el nu mai stie nimic quot;, spune Ana Maria Prodan.

quot;M-a sunat fratele lui mai devreme, plangea si mi-a zis ca diseara se duce la politie sa il dea disparut. Plangea in hohote quot;, a mai spus impresara fotbalistului.

nbsp;

Gugu a fost titular in cele trei meciuri ale echipei nationale U 19, care a participat la Campionatul European. Antrenorul Emil Sandoi l-a convocat la national de tineret, insa acesta nu a raspuns convocarii.

Sursa foto: sport365.ro