Craciunesti, Targu Mures: Patru crime ar putea avea acelasi autor

Amanunte socante ies la iveala in cazul crimei descoperite ieri in localitatea Craciunesti, unde un batran de 81 de ani a fost gasit intr-o balta de sange, in patul propriu

Victima, Iosif Jani, avea o lovitura puternica la cap, iar in momentul in care a fost gasit trupul lui era deja in putrefactie, semn ca fusese omorat in urma cu mai multe zile. „Moartea a fost violenta. A fost omor. Barbatul avea o leziune semnificativa in zona capului, in extremitatea cefalica. Era o plaga de noua centimetri lungime, liniara ce a afectat total craniul quot;, a declarat Laszlo Hecser, medic legist la IML Mures. Arma crimei nu a fost gasita, dar anchetatorii banuiesc ca batranul a fost lovit cu o toporisca.

Atacatorul a fost foarte sigur pe el

Din primele cercetari reiese ca victima a fost luata prin surprindere in timp ce dormea. Atacatorul a actionat rapid, iar lovitura a fost foarte puternica. „De obicei moartea nu se produce in secunda respectiva, iar trauma provocata de lovitura a indus o stare de coma quot;, a explicat doctorul Hecser.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)