Credit de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj, de la CEC Bank

CEC Bank lanseaza cu ocazia sarbatorilor de iarna „Creditul de nevoi personale cu asigurare de viata si somaj” destinat clientilor persoane fizice, venind astfel in intampinarea acestora cu un produs nou ce inglobeaza avantaje multiple.

Creditele se acorda exclusiv in LEI, suma imprumutata fiind de maximum 15.000 LEI nbsp; pe o perioada de rambursare de pana la patru ani. Clientii pot alege o perioada de gratie de maximum 12 luni, perioada in care vor rambursa numai dobanzi si comisioane.

Noul produs de creditare pus la dispozitia clientilor de catre CEC Bank este un credit fara avans, fara girant si fara ipoteca iar clientii nu trebuie sa prezinte documente justificative privind utilizarea acestuia.

Principalul avantaj al acestui produs este reprezentat de pachetul de asigurari in parteneriat cu societatea Groupama Asigurari SA, oferit gratuit de catre CEC Bank. Astfel, clientii sunt asigurati impotriva urmatoarelor riscuri:
– deces din accident sau boala;
– invaliditate totala permanenta din accident sau boala;
– somaj involuntar, caz in care societatea de asigurari preia plata ratelor pentru o perioada cumulata de maximum 18 luni pe durata intregului contract de credit.

Termenii si conditiile detaliate aferente politei de asigurari sunt puse la dispozita clientilor in orice unitate CEC Bank SA.

Din punct de vedere al costurilor, creditul de nevoi personale oferit de CEC Bank propune o structura transparenta, avand urmatoarele componente:
– dobanda variabila 13,5%;
– comision de acordare 2% din valoarea creditului;
– comision de gestiune credit 0,3%/ luna din soldul lunar al creditului;
– comision de rambursare anticipata 0% din valoarea creditului.

Valoarea DAE este de 19,65%, fiind calculata pentru un credit de 15.000 lei, acordat pe o perioada de patru ani cu perioada de gratie de 12 luni. Pentru rambursarile anticipate nu se percepe comision.

CEC Bank accepta o gama variata de venituri certe, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare, reprezentate de salarii, pensii, activitati agricole, activitati independente, chirii, dividende, contracte de colaborare, drepturi intelectuale etc., dovedite cu fisa fiscala si alte documente legale.

De asemenea, clientii CEC Bank vor avea posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite).

Noul produs va fi distribuit prin toata reteaua CEC Bank, care cuprinde 1.380 unitati teritoriale, cu acoperire la nivel national, toate avand atributii privind colectarea documentatiei specifice de creditare si punerea la dispozitia clientilor a finantarilor dupa aprobare.