Crin Antonescu, despre Adrian Nastase: Daca va dori sa revina in politica, nu este niciun impediment din partea mea

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca decizia Tribunalului Bucuresti de eliberare a lui Adrian Nastase este una normala, subliniind insa ca ar fi trebuit luata mai repede si fara contorsiuni.

“O decizie normala, pentru ca asa cum erau prezentate lucrurile probabil ca decizia trebuia luata mai repede si fara contorsiuni. Am vorbit cu Adrian Nastase si familia, sper ca dupa aceasta experienta traumatizanta sa aiba forta de a reveni ca persoana publica, este un om cu forte multa experienta si competenta”, a declarat liderul PNL.

Intrebat daca Adrian Nastase prezinta un deficit de imagine pentru PSD si in special pentru USL, Crin Antonescu a evitat sa dea un raspuns clar, insa a subliniat ca in situatia in care va dori sa revina in activitatea politica, din punctul sau de vedere nu este niciun fel de impediment.

“Imi este greu sa spun, dar nu asta este important. Cand am facut USL-ul, Adrian Nastase era in PSD, se afla o pozitie in PSD. Intre timp domnia sa a avut un proces, o condamnare ispasita, daca doreste sa revina in activitatea politica, din punctul meu de vedere nu este niciun fel de impediment”, a spus Crin Antonescu.

Reamintim ca judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au emis, luni, decizia de eliberare alui Adrian Nastase. Magistratii au decis sa-l elibereze din inchisoare, dupa ce a fost condamnat in vara anului trecut la 2 ani de inchisoare. Adrian Nastase va putea sa plece acasa in doar cateva ore, dupa ce se vor indeplini formalitatile.