Cristi Brancu despre Moni Columbeanu: E nebuna!


quot;Columbeanca e nebuna. Dupa publicitate si nu numai! quot;, scrie Cristi Brancu pe blogul sau, subliniind ca nu i-a oferit niciun ban pentru a aparea in emisiunea sa.

Realizatorul emisiunii Agentul VIP de la Antena 2 sustine ca nu a platit-o pe Moni pentru vreo aparitie in emisiune, asa cum sugereaza Moni intr-un tabloid.

quot;Singurii invitati ai emisiunii Agentul VIP pe care i-am platit, in cei trei ani de existenta se numesc Florin Piersic (o data), Dumitru Rucareanu (o data) si Rica Raducanu (o data). Cu doar 300 ron pe fiecare. Ca atat ne-am permis si imi pare rau ca nu am avut mai mult pentru acesti nemuritori!! Pentru editii speciale de show ale emisiunii Confidential (la care artistii efectiv muncesc!), am mai gasit cate 300 ron pentru Ileana Stana Ionescu, Jean Paler, Andrei Duban, Marilena Chelaru, Adrian Paduraru. O suma simbolica, daca o compari cu alte televiziuni quot;, scrie Cristi pe blogul sau.

quot;Cine se crede Monica Columbeanu se minta nbsp; ca se poate adauga acestei liste de mari artisti? Mi-e rusine de minciuna nbsp; in care traieste. Pacat de Iri, pacat de tatal lui Iri – oameni care merita respectati -, dar fatutza a ajuns prea departe! quot;, isi incheie postarea Cristi Brancu.