Cristian Tabara, citat ieri la Sectia 9 Politie din Capitala?

Cristian Tabara a fost citat ieri la Sectia 9 Politie din Capitala pentru a raspunde intrebarilor politistilor in cazul acuzatiilor formulate impotriva sa de fetita de 12 ani si incadrate momentan de anchetatori la viol.

Intre timp, investigatiile in acest dosar au fost preluate de procurorii Parchetului Capitalei. Acestia urmeaza sa audieze din nou copilul, in fata unui psiholog, pe mama acestuia si alte persoane din anturajul lor si al presupusului agresor. Vor urma apoi confruntari intre fetita si cel acuzat, dar si intre acesta din urma si adultii care sustin declaratiile copilului.

Ieri, presupusa victima a dorit sa stea de vorba cu redactorii EVZ. A sustinut ca spune adevarul si ca, din acest motiv, e pregatita sa faca fata oricaror interogatorii. In plus, aceasta a spus ca poate aduce si martori in sprijinul declaratiilor sale. La randul lui, tatal fetei a spus ca a vorbit cu Cristian Tabara, in ultimele luni, la doua evenimente culturale, iar acesta ar fi admis ca quot;a avut o curiozitate anatomica quot;.

Dosarul lui Cristian Tabara, preluat de Parchetul Capitalei

Procurorii vor continua investigatiile in cauza in care seful Directiei Film a TVR e cercetat pentru viol.

Plangerea penala depusa de o fetita de 12 ani impotriva directorului Directiei Film a TVR, Cristian Tabara, exista si constituie o prima proba in dosarul penal inregistrat in acest moment la Parchetul Tribunalului Bucuresti.

quot;Dosarul a fost inregistrat la noi, pentru ca Parchetul Tribunalului Bucuresti este competent sa solutioneze cazurile de viol asupra unui minor, si nu Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2. Asta nu inseamna ca plangerea acelei copile nu exista. Exista. A primit un numar de inregistrare, un numar unic de dosar penal, pe 8 iunie. In acest moment se fac cercetari impreuna cu politistii Sectiei 9 din Capitala, acolo unde a fost depusa plangerea quot;, au explicat, ieri, pentru EVZ, oficiali ai Parchetului.

De altfel, existenta plangerii a fost confirmata de prim-procurorul Parchetului Capitalei, Alexandra Sinc. quot;Nu infirm existenta unei plangeri penale inregistrate la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Nu va putem oferi detalii in aceasta cauza aflata in faza actelor premergatoare quot;, a declarat aceasta.

Citeste mai mult pe site-ul Evenimentul Zilei (Sursa foto: Evenimentul Zilei)