Cristian Tabara vs Alina Bodnaru – Un caz grav de mama care poate fi decazuta din drepturi!


Cazul jurnalistului Cristian Tabara, acuzat de agresiune sexuala de fiica fostei sale iubite, Alina Bodnaru, este analizat pe toate fetele de presa romaneasca.

Popularitatea lui Cristi Tabara, amplifica si mai mult subiectul, acuzatiile minorei nefiind dovedite pana in acest moment. Nu stiu daca avem cu adevarat un caz Cristian Tabara, dar sunt convins ca avem un caz Alina Bodnaru, mama fetitei, cea care a declarat ca stia de mult despre ce este vorba, dar dragostea fata de Cristian Tabara a facut-o sa tina secreta presupusa agresiune fata de fetita sa.

Daca este asa, inseamna ca Alina Bodnaru este cea care trebuie trasa la raspundere. Ce fel de mama poate fi aceasta femeie daca a asteptat atata timp pana sa recunoasca si sa vorbeasca despre acest subiect, in loc sa-si ia fata de mana si sa mearga cu ea la politie imediat ce a aflat.

Da, avem un caz, un caz grav de mama care poate fi decazuta din drepturi, o mama care a pus pe primul plan interesele personale in loc sa-si apere copilul. Ce se intampla daca fetita nu se ducea la politie? Se uita si se trecea cu usurinta peste nefericita intamplare, reala sau nu? Oare mai era nevoie de telefoane si de incercari de musamalizare?

In privinta lui Cristian Tabara, prefer sa astept concluziile anchetatorilor, asa cum este normal. Dar in cazul Alina Bodnaru, ce trebuie sa astept? Se vor seziza din oficiu institutiile indreptatite sa analizeze comportamentul mamei?

Ramane sa asteptam concluziile celor care se ocupa de acest dosar, si daca pana la finalizarea anchetei Cristian Tabara nu poate fi considerat vinovat, Alina Bodnaru cu siguranta va trebui sa raspunda.

Sursa foto: Cotidianul/Click