Cristina Coca trebuie sa-si micsoreze sanii pentru a scapa de chisturi

Cristina Coca a ignorat sfaturile medicului, dupa ce a nascut, fara sa se gandeasca la repercusiuni. Vedeta are mari probleme de sanatate, fiind sfatuita sa-si micsoreze sanii pentru a scapa de chisturi. La auzul acestei vesti, Claudiu a luat foc si a amenintat-o ca o paraseste, daca isi micsoreaza bustul.

Prezentatoarea matinalului de la OTV s-a incapatanat sa-si reia treaba la televiziune la doar o saptamana dupa ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Andrei.

Efortul depus in urma operatiei de cezariana i-a cauzat multe probleme de sanatate, iar Cristina se afla la numai un pas de bisturiu, caci are grave probleme la nivelul sanilor: „E inadmisibil asa ceva. Sunt ingrozit. Medicul sotiei mele i-a spus ca are nevoie urgenta de o micsorare a sanilor, pentru a scapa de noduli si de problemele foarte serioase pe care le are de cand a nascut. Nu mai poate alapta si a urmat un tratament de la care i-a fost foarte rau. Intr-o zi am gasit-o lesinata in casa quot;, a declarat Claudiu, pentru Click! Prezentatorul isi face mari griji pentru sotia lui si va face tot ce-i sta in putinta pentru a o scapa de cutit.

Citeste mai mult pe site-ul Click (Sursa foto: Click)