Cristina Roman vs Dan Balan – Vezi ce spune artistul despre sosia lui Adelina Pestritu


Cristina Roman a iscat un adevarat scandal mediatic cu declaratiile facute despre Dan Balan. Fotomodelul care seamana cu Adelina Pestritu a spus in stanga si-n dreapta ca nbsp;Dan Balan si Cristi Tanase Dodel i-ar fi facut invitatii amoroase.

In replica, Dan Balan neaga toate declaratiile fotomodelului si spune ca nu a vorbit niciodata cu ea.

“Eu personal nu o cunosc pe Cristina Roman, nu am vorbit niciodata cu ea si este regretabil ca exista oameni care se folosesc de capitalul meu de imagine ca sa apara in presa cu declaratii menite sa atraga atentia cititorilor quot;. nbsp;

quot;Datorita prejudiciilor de imagine pe care astfel de zvonuri le aduc artistului Dan Balan si tinand cont de caracterul ireparabil al acestora asupra imaginii artistului Dan Balan, MediaPro Music, doreste sa mentioneze ca orice informatie legata de Dan Balan poate fi verificata si confirmata contactand reprezentantul acestuia in Romania si anume casa de discuri mai sus mentionata quot;, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Ce spune Cristina Roman

quot;Si cu Dan Balan am purtat o mica sau mai mare conversatie. El este un cantaret foarte bun. Si pe el l-am refuzat din acelasi motiv, sunt intr-o relatie quot;, a declarat Cristina.

Nu numai Dan Balan este vizat de acest scandal. Si fotbalistul Cristi Tanase ar fi incercat sa o cucereasca de nenumarate ori, dar manechinul i-a spus quot;Pas! quot;.