Cristina Spatar, implicata intr-un accident cu scandal! Alin Ionescu a chemat 3 trupe de interventie pentru a prinde autorul

Cristina Spatar si sotul ei, Alin Ionescu, au fost protagonistii unui scandal de proportii, presarat cu injuraturi ca la usa cortului, urmariri ca-n filme, trupe de interventie si masini blocate in trafic.

Motivul intregului taraboi care a avut loc luni, in cartierul Colentina din Capitala: o tamponare minora, in care a fost implicata Cristina Spatar, fosta iubita a italianului Mirco Maschio. Regina R amp;B conducea in urma cu doua zile un SUV negru, la bordul caruia se mai aflau copilul ei si bona. In trafic, jeepul cantaretei a fost acrosat de un Logan MCV care n-a catadicsit sa opreasca pentru a evalua pagubele. Indignata, artista si-a sunat sotul, Alin Ionescu, patronul firmei de paza Shelter Security. Imediat, trei masini de la Shelter au demarat in tromba si au pornit in urmarirea Daciei Logan, pe strazile Capitalei. Desi firma sa nu are ca obiect de activitate imobilizarea autoturismelor in trafic sau a persoanelor, Alin Ionescu a marturisit ieri reporterilor CANCAN ca a facut munca politieneasca: quot;L-am cautat pe soferul Loganului prin oras si l-am depistat dupa vreo 5 km, in zona Lacul Tei-Colentina. Eram eu si alte doua masini de la firma. L-am blocat si am chemat politia. Doar eu m-am apropiat de el, oamenii mei au stat la distanta. La randul lui, soferul a cerut sprijinul politiei, asa ca la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje quot;.

Citeste mai mult pe site-ul Cancan (Sursa foto: Cancan)