Cseke Attila Zoltan a primit aviz favorabil la Ministerul Sanatatii

nbsp;

Cseke Attila Zoltan, nominalizat pentru Ministerul Sanatatii, a primit aviz favorabil in comisiile de specialitate din Parlament. Acesta a primit aviz pozitiv, dupa ce a fost votat in unanimitate.

Dupa audieri, Cseke Attila Zoltan a precizat ca asteptarile nu sunt usoare in sistemul sanitar, unele dintre masuri fiind chiar nepopulare, insa se va tine cont si de cetatean.

quot;Asteptarile nu vor fi usoare in sistemul sanitar, va fi un an greu. Unele dintre masuri vor fi nepopulare, dar vom adopta si masuri necesare pentru a misca acest sistem. Cetateanul trebuie sa simta ca el va fi in centrul acestui sistem medical. Impreuna cu echipa de la Ministerul Sanatatii si parlamentarii din sanatate, vom putea sa realizam ce ne-am propus. (…) Daca n-as avea incredere, in mine nu as accepta candidatura de la Ministerul Sanatatii. Cei care ma cunosc stiu ca sunt un om energic, am curaj si sunt muncitor. Stiu ca sunt oameni in sistem care doresc imbunatatirea acestuia si imi propun un parteneriat cu societatea medicala, incepand de la profesorii universitari, pana la medici si farmacisti, dar si cu cetateanul quot;, a precizat Attila.

Sursa foto: Mediafax