Cuza Voda, Constanta: Un sarpe urias ii terorizeaza pe localnici

Locuitorii din Cuza Voda, judetul Constanta, nu mai dorm noptile din cauza unui sarpe imens. Reptila uriasa a fost vanata de experti si de jandarmi, insa acestia nu au reusit sa o gaseasca. Intre timp lighioana face pagube importante printre gaini.

Vicepresedintele Clubului de dresaj din Romania, specialist in prinderea animalelor, Zeadin Murat, a declarat pentru www.stirileprotv.ro ca sarpele este lat quot;cat o roata de tractor quot; si lung de aproximativ 5 metri. Acesta lasa urme prin vegetatie, dar cu toate acestea cautarile de pana acum ale jandarmilor si politistilor, impreuna cu localnicii, nu au dat niciun fel de rezultate.

Oamenii locului l-au vazut pe sarpe de mai multe ori, stand la soare, incolacit. Reptila isi face veacul intr-un cimitir din zona, spune Zeadin Murat. Acesta a declarat ca din cauza vegetatiei foarte inalte si a terenului plin de bolovani, toate cautarile sunt anevoioase.

Cel mai recent quot;atac quot; al sarpelui a fost inregistrat ieri, cand la o ferma din Cuza-Voda, a fost zarit la adapatoarea animalelor. Se pare ca ar fi mancat o gaina. nbsp;Murat spune ca localnicii se plang despre faptul ca anual dispar peste 100 de gaini din sat, evenimente puse pe seama sarpelui. nbsp;

Vezi pe site-ul Pro TV ce cred specialistii (Sursa foto: nbsp;animal.discovery.com)