DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX

Suntem in plina campanie electorala pentru alegerile parlamentare si mizeriile incep sa apara in presa. Metoda folosita de unii candidati, atunci cand nu sunt capabili sa-si sustina programul si proiectele propuse in campania electorala, este discreditatea prin orice mijloace a contracandidatilor.

Informatii dintr-un dosar, apar in mod miraculos in presa, fara ca cititorul sa aiba acces in mod direct la aceste informatii. Se vehiculeaza cu mare usurinta numele unor politicieni si oameni de afaceri care ar fi beneficiat de prestatiile unor asa-zise “prostituate de lux”, fara ca acestia sa poata raspunde sau clarifica situatia in care s-au trezit.

Cand faci o emisiune in direct pe o astfel de tema, ar trebui ca si cei ale caror nume au fost vehiculate sa poata interveni. Dar la noi functioneaza inca metoda clasica, manjeste-l cu noroi cat poti de mult si lasa-l sa se spele 5 ani dupa aia.

Ca asistam la o facatura ordinara, este clar pentru toata lumea. Daca cineva poate crede ca un om normal nu o sa-si dea votul pentru un candidat doar pentru ca acesta ar fi fost la femei, se insala amarnic. Nu asa se castiga alegerile, cu mizerii de genul asta. Lupta politica se duce pe programe, pe proiecte, cu argumente si contra-argumente, si nu cu subiecte de acest fel.

Asa suntem noi romanii, cand ne moare “argumentul” suntem invidiosi pe cei care stiu sa-l foloseasca in mod placut!

Sursa foto: adevarul.it

de Alexandru Marinescu