Dacia are o noua campanie publicitara prin care promoveaza preturile mici. Video

Dacia mizeaza pe o noua campanie publicitara, dupa cifrele in scadere inregistrate in primul semestru din 2011. Ultimul clip promoveaza, asemenea celorlalte spoturi anterioare, preturile scazute ale producatorului autohton.

In ultima campanie doi cumparatori care sosesc la reprezentanta Dacia ajung sa rada cu pofta de preturile quot;scandalos de accesibile quot; ale masinilor prezentate de dealer, neputand crede ca acestea din urma sunt reale.

In final, vanzatorul reuseste sa-si convinga clientii ca, de fapt, preturile chiar sunt reale.

Vanzarile Dacia au scazut in primul semestru al acestui an cu 2,9%, la aproape 177.000 de unitati, de la 182.000 de masini in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al grupului francez Renault.
nbsp;
Numarul de autoturisme comercializate de producatorul autohton in primele sase luni din 2011 a scazut cu 2,1 de procente, de la aproximativ 170.000 la 166.000 de masini.
nbsp;
Vanzarile de vehicule comerciale usoare au coborat si ele cu 13,6%, de la putin peste 1.374 la 1.348 de unitati.
nbsp;
In schimb, grupul Renault a inregistrat in aceeasi perioada o crestere de 1,9% a vanzarilor de automobile, la 1,3 milioane de masini.

Citeste mai mult pe incont.ro.


Noua campanie publicitara cu care Dacia spera sa-si creasca vanzarile: Nu e o gluma. Acestea sunt preturile VIDEO pe www.incont.ro