Daily Mail, despre Timisoara: Aici sta ascuns un monstru roman turbat


Cotidianul Daily Mail scrie ca City trebuie sa fie atenta sa nu devina cel mai mare scalp din istoria embrionara a lui FC Timisoara.

Cotidianul britanic Daily Mail a scris joi, inaintea meciului FC Timisoara – Manchester City din prima mansa a play-off-ului Ligii Europa, ca echipa engleza trebuie sa fie atenta sa nu devina cel mai important scalp din colectia europeana a formatiei banatene.

quot;Cand jucatorii celui mai bogat club din lume au intrat in prafuita parcare a stadionului din Timisoara, tinerii antrenori, juniorii pur si simplu s-au oprit in mijlocul antrenamentului, uitand de minge. Un mic grup de jucatori se uita peste ruinele unei tribune de beton, de la terenul de antrenament, pentru a prinde licarirea procesiunii milionarilor de la City care descind din autocar. Aici in Orasul Florilor, numit asa dupa numeroasele si frumoasele parcuri, gradini si alei, sta ascuns un monstru roman turbat. City trebuie sa fie atenta sa nu devina cel mai mare scalp din istoria embrionara a Timisoarei. Mancini e constient de pericolele care pandesc echipa sa si ia in serios amenintarea taberei care a eliminat-o pe Sahtior anul trecut quot; , a notat Daily Mail, citat de Mediafax.

Ziarul britanic prezinta si 11-le probabil de start al britanicilor: Hart – Richards, Kolo Toure, Kompany, Zabaleta – De Jong, Yaya Toure, Barry – Tevez, Balotelli, David Silva.