Dan Chitic vs Basescu, video si audio: Avocatul il acuza pe seful statului ca l-ar fi lovit fix in gura


Avocatul Dan Chitic, cel care il acuza pe seful statului ca l-ar fi lovit si insultat dupa un schimb de replici pe care le-ar fi avut vineri seara la Neptun, a povestit in aceasta seara, la Realitatea TV, cum ar fi nbsp; primit mai mult quot;o directa quot; decat o palma din partea lui Traian Basescu.

Dan Chitic la Realitatea TV: quot;Era ora 12:15 si iesisem cu sotia din Vila Scriitorilor. Distinsul nostru presedinte si-a facut si el iesirea din Ciresica. Auzisem ca era acolo, dar nu ma gandeam ca o sa fie coincidenta sa ne intalnim.

Dumnealui si-a poftit sotia in masina, i-a deschis foarte politicos usa, apoi la fel de politicos a ocolit masina prin spate, a dat sa intre, si eu, de undeva de la 10 metri, dincolo de perimetrul desenat de cei patru SPP-isti, am avut proasta idee sa intru intr-un dialog cu dumnealui.

I-am spus quot;Sa iti fie rusine quot;, la pertu, pentru ca de fiecare data cand domnul presedinte e interpelat de un cetatean, invariabil il ia la pertu. Era convingerea mea si ca cetatean al Romaniei mi-o pot declara.

Am ramas pe loc. Orice pas al meu ar fi fost oprit de domnii de la SPP. Dupa ce i-am spus quot;Sa iti fie rusine, Basescu a ridicat capul si mi-a spus quot;De ce sa imi fie rusine dobitocule? quot; Nu i-am raspuns la quot;dobitocule quot;.

Mi-a spus a doua oara ca sunt un dobitoc. Si atunci i-am spus ca da, quot;Sunt un dobitoc ca te-am votat prima oara quot;. Domnul presedinte e cunoscut ca are replica si, dupa cum veti vedea, viteza de reactie. Mi-a zis ca: quot;Esti un dobitoc ca nu m-ai votat a doua oara quot;.

A deschis portiera si a venit la mine privindu-ma in ochi. Nu pot uita acea privire. A venit la mine, nu mi-a mai spus nimic, si cand s-a apropiat destul de mult cat sa fie la o lungime de brat, a aplicat o lovitura destul de iscusita, in limbaj de mahala – un neveu. M-a lovit cu dosul palmei, cu monturile, fix in gura, a fost o directa mai mult, nu cu pumnul strans, ci cu pumnul desfacut.

In exact acelasi moment in care am fost lovit, cele doua garzi de corp si-au intrat in rol. Unul mi-a bagat mana adanc in beregata, altul mi-a strans mainile la spate. Eu nu am avut nicio reactie, ramasesem uimit. Dupa aia presedintele a plecat si i-am spus quot;De ce dai bai, esti platiti din banii nostrii quot;.

Apoi au urmat un schimb de replici cu cei de la SPP. Am avut un dialog putin accentuat cu ei.

Citeste mai mult in Adevarul

nbsp;