Dan Diaconescu despre Doru Iuga: Daca e pedofil, sa fie castrat si inchis pe viata!

Serviciile proxenetilor din dosarul Baieti pentru barbati variau de la un client la altul. Unii plateau cu suc si mancare, altii cu sute sau chiar mii de euro pentru livrarea unui minor. Toate detaliile ies la iveala din motivarea magistratilor pentru arestarea lui Doru Iuga si a celorlalte persoane din acest dosar.

Unul dintre minori le-a povestit anchetatorilor ca era adus de doua, trei ori pe saptamana la Snagov, alaturi de fratele lui. Copiilor le era frica sa nu fie drogati si apoi violati.

quot;Precizez ca la fiecare intalnire pe care am avut-o cu el, Klaus ne invita sa bem cu el whisky si sa facem baie in jacuzzi, iar cand nu era atent noi varsam paharele pentru a nu ne imbata. Mai arat faptul ca Klaus prefera copii cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani quot;, se arata in declaratia unuia dintre minori.

Germanul nu a inteles agitatia creata in jurul lui, mai ales ca actele sexuale erau consimtite intre parti, iar tinerii erau ajutati. quot;Pe acesti baieti care vin cu Andrei Staicovici, respectiv pe unii dintre ei eu ii rasplatesc cu cate 200-250 lei, daca mi-au placut sau daca din discutiile cu acestia rezulta ca au nevoie de un ajutor pentru scoala post-liceala pentru medicamente sau taxi sau pentru vreo petrecere pe care doreau s-o organizeze quot;, a spus Zander.

Doru Iuga a refuzat a faca declaratii in fata instantei si a spus un singur lucru. „Nu voi face niciodata un titlu de glorie din orientarea mea sexuala quot;, a spus Iuga.

Unul dintre clientii retelei le-a marturisit anchetatorilor ii platea pe proxeneti cu.. mici atentii. quot;Andrei m-a lasat sa intretin relaxii sexuale cu diversi parteneri adusi de mine la el in dormitor in timp ce se afla acasa. Pentru aceste servicii i-am dat lui Andrei mici atentii , respective tigari, suc, bere si suma de 10 lei quot;, a declarat Sorin Muresan, unul dintre clienti.

Pentru sapte persoane s-au emis mandate de arestare preventiva in acest dosar. Singurul dat in urmarire a ramas Costel Turcan, zis Scooby, pe care anchetatorii nu au reusit sa il gaseasca. Barbatul se prostitueaza in Germania oi le-a vorbit pentru prima oara, reporterilor Antena3. In acelasi dosar mai sunt cercetati un preot dar si un politician de Giurgiu.

Dan Diaconescu: Daca Doru Iuga va fi dovedit pedofil, sa fie castrat!

Patronul OTV sustine ca Doru Iuga, aflat in arest preventiv pentru implicarea in scandalul de pedofilie si prostitutie masculina, nu este director al OTV. Mai mult, Dan Diaconescu spune ca, daca acesta va fi gasit vinovat, quot;sa fie castrat, pentru ca noi suntem cei mai radicali cu pedofilii quot;.

quot;Ma socheaza ca toata lumea spune mereu Iuga, directorul OTV, in timp ce el nu este director la noi si nici macar angajat cu carte de munca. De ce nu se spune vedeta OTV, asa cum se spune, la altii, de pilda, vedeta TVR sau vedeta PRO TV? Nu are nicio legatura ce a facut el cu fundul lui, daca a facut, cu OTV si trebuie sa se stie ca noi dezvaluim toate lucrurile astea si suntem pentru inchisoarea pe viata si castrarea pedofililor, daca se va dovedi ca el este pedofil. Dar, mai intai, trebuie sa se dovedeasca quot;, a spus Dan Diaconescu, intr-un interviu acordat quot;ring quot;.

quot;Deocamdata nu am iesit cu niciun comentariu pana nu se termina recursul si nu vedem ce este in dosar. Daca eu ies si as spune ceva, ar sari toti si ar zice: quot;Ia, uite, Dan Diaconescu ia apararea pedofililor quot;. Se stie insa ca noi suntem cei mai radicali in privinta pedofililor: daca sunt gasiti vinovati, sa fie castrati! Dar, in afara de acuzatia in sine, in ce-l priveste pe Doru Iuga, c-o fi el gay, ca n-o fi, eu ma tem de altceva: ma tem ca e doar un atac impotriva mea quot;, a mai declarat patronul OTV.

Sursa foto: vedetetv.ro