Dan Petrescu: Am mai multe oferte din strainatate!

nbsp;

Dan Petrescu nu a vrut sa vorbeasca despre motivele care l-au facut sa rupa contractul cu Unirea Urziceni si spune ca le ureaza succes jucatorilor care i-au adus atatea satisfactii in ultimele doua sezoane.

quot;Merita sa fie o despartire normala dupa care oamenii se pupa, se imbratiseaza si isi ureaza succes in continuare. Nu am ce sa reprosez la nimeni in cei 3 ani petrecuti aici. Au fost momente peste care eu si conducerea am reusit sa trecem impreuna. Nu au iesit multe lucruri din vestiarul nostru. Am creat la Urziceni un grup fantastic. Cel mai important lucru in opinia mea sunt jucatorii.

Echipa se va bate la castigarea campionatului. Sper ca la vara sa primesc o medalie daca echipa va lua campionatul. Vreau sa le multumesc jucatorilor si sunt convins ca pot face performanta. Este o decizie personala pe care nu vreau sa o discut. In cariera de antrenor sunt doua echipa care mi-au ramas in suflet: Unirea si Sportul Studentesc.

In momentul in care s-a aflat ca am incheiat contractul cu Urziceni mi-a sunat telefonul. Sunt mai multe cluburi interesate. Credeti ca plecam de la Urziceni pentru a lua alta echipa din Romania? Nu sunt interesat decat de ofertele din strainatate. N-as refuza nici pe Real Madrid sau Barcelona, dar mai e mult pana acolo. O sa imi para rau pentru ca nu o sa fiu pe banca la meciul cu Liverpool. O sa ma uit la meci si le vor tine pumnii. O sa tin legatura cu Meme Stoica quot;, a spus Dan Petrescu.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Sport.ro