Dana Cercel a vrut sa se angajeze, insa s-a ales cu buza sparta la un team building in Ungaria

O timisoreanca chemata la team building in Ungaria cu promisiune ca va fi angajata la revenirea in tara, s-a ales cu o farfurie in fata dupa ce angajatii firmei s-au luat la bataie pentru intaietatea la bufetul suedez.

Ramasa cu buza distrusa, nu a mai fost cautata de patroni.Angajatii firmei GPM Network, parteneri Vodafone, au fost chemati la un team building la Oroshaza, in Ungaria. Dana Cercel tocmai isi depusese CV-ul pentru a se angaja, iar managerul firmei i-a spus ca ii va face actele la intoarcerea in tara. „Au fost 40 de persoane din toata tara. Am fost invitati la un restaurant cu specific unguresc, la 10 kilometri de Oroshaza. Aici, Sergiu Mircea Voda, un colaborator al firmei, s-a imbatat si s-a luat la bataie cu un coleg, tot de la Timisoara”, a povestit tanara.

In timp ce era la masa, ea fost lovita in fata de una din farfurie transformate in obiecte zburatoare de angajatul firmei. A juns de urgenta la spitalul din Oroshaza cu multiple traume la nivelul gurii, iar apoi s-a prezentat la Clinica Casa Austria din Timisoara.

Citeste articolul integral pe adevarul.ro.

Sursa foto: adevarul.ro