Daniela Cojocaru din Iasi a castigat trofeul Mamaia 2010


Interpreta Daniela Cojocaru (25 de ani) a castigat cea de-a 40-a editie a festivalului, dupa ce a obtinut cele mai multe voturi de la consilierii judeteni din Constanta. Contestat ani la rand, sistemul de votare a castigatorului marelui trofeu al Festivalului Mamaia merge inainte, fiind la mana Consiliului Judetean.

Mihaela Daniela Cojocaru din Iasi este marea castigatoare a Festivalului Mamaia 2010, dupa cum au votat duminica dimineata consilierii judeteni din Constanta, si nu juriul. Astfel s-a decis ca autoturismul Skoda, marele premiu, sa plece in acest an la Iasi. Mihaela Daniela Cojocaru se afla la a doua participare la festival.

Ea a interpretat melodia „Moldovean blues quot;, dar in finala a intrat cu piesa „Trurli quot;. La sectiunea Interpretare, premiul I a fost castigat de Cristina Vasiu, premiul al II-lea de Elena Tudor, iar premiul al III-lea de Andreea Stroe. Ei au fost cei mai buni dintre cei 29 de concurenti, din care in finala au ramas 14. Doi dintre ei si-au ales piesele Madalinei Manole, considerand ca li „se potriveste quot; stilul artistei.

La Creatie, premiul I a fost obtinut de compozitorul si textierul Dragos Dinca, cu melodia „La umbra ta quot;, interpretata de Lucia Dumitrescu. Premiul al II-lea le-a revenit compozitorului Nicolae Caragia si textierei Daniela Doroftei, pentru melodia „Misterioasa mea quot;, interpretata de Mihai Bajenaru. Premiul al III-lea a fost obtinut de compozitorul Marcel Dragomir si de textierul Eugen Dumitru, pentru melodia „O viata de artist quot;, interpretata de Mihaela Mihai.

Sursa foto: Adevarul