Dansez pentru tine: Roxana Ionescu, Lavinia Parva si Corina Bud, dans la bara senzational


Roxana Ionescu, Cove, Lavinia si Corina Bud vor arata ce stiu sa faca la bara in editia de vineri a emisiunii Dansez pentru Tine.

Va fi un dans senzual si lipsit de inhibitii, care insa a lasat urme serioase pe trupurile concurentilor. nbsp;Si pentru ca saptamana sa fie grea pana la capat trebuie sa invete si hip-hop.

Potrivit site-ului Pro TV, Roxana Ionescu a incercat de zeci de ori sa faca tot ce ii arata coregraful. Ii este insa foarte greu, mai ales ca dansul ei are multe miscari lascive, chiar provocatoare.

Acelasi stil dificil ii da emotii si Corinei Bud. Are vanatai pe tot corpul, dar nu se lasa cu una cu doua. Vineri mai mult ca oricand ea si Edi trebuie sa fie cei mai buni.

Vineri seara, Liviu Varciu isi va invita la dans noua iubita, iar Victor Slav va reveni in ring alaturi de Adriela Morar, pentru un moment umanitar.

In schimb pe Lavinia si Decebal, dar si pe Cove si Claudia ii asteapta o decizie extrem de importanta din partea publicului. Doar una dintre perechi va merge mai departe, iar asta numai dumneavoastra puteti decide printr-un SMS la 1322 cu textul quot;Lavinia quot; sau quot;Cove quot;.