De ce a plecat Razvan Lucescu de la nationala? Vezi ce spune Mircea Lucescu


Razvan Lucescu si-a aruncat telefoanele. Nu mai vorbeste decat cu rapidistii si cu familia lui. Mircea Lucescu a dezvaluit o discutie incredibila cu fiul lui.

quot;Razvan mi-a cerut sfatul, dar eu nu i-am zis sa demisioneze de la nationala. I-am spus doar ca, daca va pleca, sa plece afara. Mi-a raspuns ca va ramane insa in tara sa demonstreze ca este bine pregatit profesional. Cum a facut-o si inainte, la Rapid, cu o calificare in sferturile Cupei UEFA, cu doua Cupe castigate, cu doua campionate pierdute in ultima runda. Sau la Brasov quot;, a spus Mircea Lucescu pentru Pro Sport.

quot;Nu e de mirare insa la cum a fost tratat. L-au atacat si l-au balacarit ca berberii inca din prima clipa, dupa acel 1-1 cu Franta. Mai apoi l-au abandonat toti. A fost singurul care a crezut ca putem bate Bosnia. El si baietii lui. Luati declaratiile sefilor din ultima saptamana si veti vedea. Poate fi o lectie pe care o transmite un baiat ca Razvan celorlalti. Una de demnitate. El a spus ca batem Bosnia la Bucuresti si apoi se retrage, lasand nationala cu sanse de calificare quot;, a mai precizat Il Luce in Pro Sport.

Sursa foto: Pro Sport