De ce nu ar trebui sa stergi numarul de telefon al fostului iubit


Daca dupa ce relatia voastra s-a terminat te gandesti sa ii stergi numarul din agenda pentru a nu fi tentata sa suni sau sa trimiti mesaje, afla ca sunt multe momente in care ti-ai dori sa nu fi facut asta.

Situatii in care ai vrea sa mai ai inca numarul lui: nbsp;

Atunci cand te suna

Daca nu recunosti numarul si raspunzi fara sa stii cine este, s-ar putea sa fii pusa intr-o situatie putin cam neplacuta, pentru ca te ia prin surprindere. In cazul in care stii al cui este numarul, poti alege sa nu raspunzi sau sa te pregatesti inainte.

Ar putea sa te ajute in cariera

Poate la un moment vei avea nevoie de relatiile pe care el le are si ar fi pacat sa nu poti beneficia de ele, doar pentru ca nu mai ai numarul lui de telefon.

In caz de urgenta

Nu se stie niciodata cand ai nevoie de o persoana cunoscuta pe care te poti baza. Poate el te-ar putea ajuta intr-o situatie disperata.

Ati putea fi totusi prieteni

La un moment dat, dupa ce timpul vindeca ranile, poate iti vei dori sa purtati discutii si sa va amuzati, pentru ca oricum va cunoasteti foarte bine. Ar fi pacat sa pierzi, asa aiurea, un potential foarte bun prieten.

Ar fi copilaresc

Pana la urma sunteti doua persoane mature. Sunt mult mai multe cai de a uita pe cineva si fara sa-i stergi numarul din memorie. La un moment dat nbsp; ai putea sa uiti ca mai exista printre contactele tale.