De ce s-a spanzurat Ion Oita regele micilor?

Afaceristul Ion Oita (63 de ani), patronul cunoscutului restaurant La Cocosatu, si-a pus capat zilelor intr-o anexa in care tinea contabilitatea afacerii de milioane de lei.Tipete de disperare si un apel la 112 a dat de veste, ieri, despre tragedia din Baneasa. Una dintre bucataresele lui Ion Oita l-a gasit pe acesta cu streangul pus de gat, atarnand de una dintre balustradele casei vecine cu restaurantul care l-a facut celebru si bogat. Disperata, femeia a inceput sa zbiere dupa ajutor, dupa care a sunat la Salvare. Credea ca barbatul mai poate fi salvat. Prea tarziu insa. Medicii de pe SMURD l-au resuscitat minute bune, insa nu au mai putut face nimic pentru Oita. Patronul restaurantului care a facut istorie in Bucuresti a lasat in spate o familie incercata din greu de drame si s-a sinucis fara sa lase un bilet de adio. Nu fara motiv sustin insa anchetatorii si cunostintele.„Era grav bolnav. Suferea de ciroza, faza terminala. Azi de dimineata (n.r. ieri) cand ne-a salutat de-abia murmura ceva si isi taraia si un picior. In ultima vreme nici macar nu ma mai recunostea, se uita in gol cand vorbeam cu el. Era galben tot!“, ne-a declarat unul dintre angajatii localului.Citeste mai mult pe site-ul AdevarulSursa foto: Marian Vilau/Adevarul