De ce va ajunge Loteria Romana pe butuci, la fel ca Oltchim sau CFR Marfa

Dupa Oltchim sau CFR Marfa, Loteria Romana poate deveni un alt monopol al statului roman care ajunge pe butuci. Specialistii spun ca institutia ar putea face un profit de 200 de milioane de euro pe an, insa nimeni nu doreste ca Loteria sa faca bani. Dezvaluirile despre jaful de la Loteria Romana continua astazi la emisiunea Deschide lumea de la Realitatea TV, de la 18:30.

Invitat la emisiunea Jocuri de putere de la Realitatea TV, Sorin Constantinescu, specialist in jocuri de noroc si fost consilier al presedintelui Loteriei Romane, a explicat modalitatile prin care institutia este capusata.

“Loteria – potential de minim 200 de milioane de euro profit. Daca se incheie contracte corecte… acum a fost in jur de 10 milioane (…) Pe ultimul raport al Curtii de conturi a fost ultimul manager inainte de a veni noi a fost frauda 30 de milioane de euro”, a spus Constantinescu.

El a dat si cateva exemple. “Deci e un furt nesimtit. Cand iei un soft de pe net pe care poate orice cetatean sa-l ia cu 300 euro si il vinzi cu 1,7 milioane de euro trebuie sa fii criminal si nesimtit. Curtea de conturi a facut in 2011 un raport privind fraudele de la Loterie. Curtea de conturi a facut raport catre DNA, dar a murit… da, din 2011 e raportul complet. Nu s-a intamplat nimic”, a mai explicat Constantinescu.