Decizie TAS: Otelul Galati este campioana Romaniei


nbsp;

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a facut astazi publica decizia in ceea ce priveste disputarea partidei dintre Pandurii si Otelul Galati. nbsp;Meciul care ar fi putut schimba soarta acestui sezon nu se va juca, iar Galatiul are primul titlu din istorie!

Informatia a fost confirmata inclusiv de Marian Iancu, finantatorul lui Poli Timisoara, echipa care mai spera la titlu. nbsp;

quot;E bine ca s-a luat aceasta decizie. Inseamna ca e una corecta, deoarece acolo se judeca dupa regulamente. Eu nu am spus ca stiu ca se va juca, pentru ca nu cunosteam cazul in detaliu. Am spus doar ca sper ca Otelul sa mai joace doua partide in acest sezon. quot;, a spus Marian Iancu, in exclusivitate pentru www.prosport.ro.

Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, miercuri, ca se astepta la decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv in ceea ce priveste partida cu Pandurii Targu Jiu, din etapa a XIX-a a Ligii I, si de aceea si-a permis sa programeze deja petrecerea pentru castigarea titlului.

quot;Am primit decizia fara niciun fel de emotie, pentru ca era decizia la care ma asteptam. Acesta este si motivul pentru care ne-am permis sa organizam, duminica, petrecerea prin care sa sarbatorim titlul de campioana quot;, a spus Stan, transmite corespondentul Mediafax.

Presedintele executiv al clubului Pandurii Targu Jiu, Eugen Parvulescu, a declarat, miercuri, pentru nbsp;Mediafax, ca memoriul depus la TAS de gruparea gorjeana a fost respins, astfel ca partida cu Otelul nu se va mai disputa. in urma acestei decizii, formatia galateana este campioana.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul