Declaratiile de avere ale ministrilor din Guvernul Boc 4


Lista noilor ministri, care vor intra in componenta viitorului Executiv, a fost anuntata duminica. Nu vor avea insa o misiune usoara. Pe vremuri de criza, Emil Boc ne recomanda sa strangem din dinti.

Usor de zis, greu de facut, cu buzunarele deja usurate de criza. Pentru unii ministri insa, misiunea ar putea fi mai usoara. Declaratiile acestora de avere arata ca au cu ce se lauda la capitolul avere.

Premierul Emil Boc are un apartament la Cluj Napoca si un autoturism, peste 70 de mii de lei si 11 mii de euro in diverse conturi. In 2008, când a completat ultima declaratie de avere, Emil Boc a incasat aproape 120.000 de lei.

Vicepremierul propus Marko Bela detine doua apartamente, o casa si opt hectare de teren agricol, plus conturi bancare in valoare de 200.000 de lei si 32.000 de dolari.

Ministrul propus pentru Interne, Vasile Blaga detine doua terenuri in judetul Bihor, o casa in Oradea, un apartament de peste 200 metri patrati in Aleea Modrogan din Bucuresti si un autoturism. Plus mai multe conturi bancare.

Ministrul nominalizat la Economie, Adriean Videanu este proprietarul a doua apartamente, o casa in constructie la Snagov si obicte de arta. Veniturile acestuia se ridica la 3.5 milioane de lei, din dividende la firmele pe care le conduce.

Propus pentru Finante, Sebastian Vladescu nu a mai completat o declaratie de avere din 2007. Potrivit acesteia, Vladescu detine un apartament, conturi de 51.000 euro si o motocicleta de teren.

Citeste mai mult pe site-ul Antena 3