Delia Matache a evitat un accident tragic pe autostrada, la kilometrul 13

Cantareata Delia Matache nu mai are niciun dubiu ca Dumnezeu o iubeste. Toate necazurile care i s-au intamplat pe drum spre Galati si inapoi spre Bucuresti nu au facut decat sa preintampine o nenorocire. Si totusi o tragedie s-a produs in locul in care s-ar fi aflat chiar ea daca nu ar fi avut doua pene.

Sambata seara, in jurul orei 22, Delia si dansatorii ei au pornit catre Galati, unde urmau sa sustina un spectacol. Pe autostrada, la kilometrul 13, numar cu o puternica incarcatura mistica, motorul masinii, un Volkswagen Touareg, s-a oprit pe nepusa masa. Contrariata, Delia a incercat sa-l reporneasca, mai ales ca orice abatere de la programul prestabilit ar fi determinat-o sa intarzie la spectacol. Nu a avut nici cea mai mica sansa. A telefonat la Bucuresti si a solicitat o platforma pentru SUV-ul defect si o alta masina pentru a-si continua drumul.

Desi nu spera, a ajuns la timp la Galati si la ora 02.00 dimineata a urcat pe scena. Aproape ca se luminase de ziua cand a pornit inapoi spre casa. Nici prin cap nu-i trecea ca ar putea face a doua pana in aceeasi zi, cand Mercedesul la volanul caruia se afla a derapat puternic. Ii explodase un cauciuc pe spate.

Daca Delia nu s-ar fi oprit atunci, este foarte posibil ca drumul ei sa se incheiat cu o tragedie.

Citeste mai mult in Cancan