Deputatul Daniel Oajdea, exclus din PDL

Conducerea PDL a decis excluderea din partid a deputatului Daniel Oajdea care a nbsp; anuntat nbsp; in mod public ca va vota in favoarea motiunii de cenzura depusa de PSD+PC, care va fi dezbatuta si votata marti in plenul reunit al Parlamentului, sustin surse democrat-liberale.

Propunerea de excludere a fost adoptata in BPN cu 22 de voturi pentru si 5 impotriva. Purtatorul de cuvant al PDL, Gheorghe Flutur a exclus posibilitatea ca un alt parlamentar democrat-liberal sa voteze in favoarea motiunii de cenzura a Opozitiei, dar a avertizat ca daca alti colegi vor imita comportamentul lui Oajdea, vor suferi sanctiuni similare.

Biroul Permanent National (BPN) al PDL a decis sa propuna excluderea deputatului Daniel Oajdea din partid, a declarat Mircea Toader, aratand ca decizia va fi luata de Consiliul National de Conducere (CNC).

quot;Nu putem sa fim de acord cu cei care isi fac imagine pe seama partidului. De aceea propunerea de excludere a domnului Oajdea a fost inaintata forurilor superioare. Nu vom avea alte situatii de acest gest. Daca vom avea, vom fi fermi. Nu ne face placere. Noi intelegem situatia in care sunt parlamentarii nostri in aceasta situatie si dificultatea explicarii acestor masuri de austeritate catre propriul electorat, dar pe de alta parte am cerut sprijinirea acestor masuri. Ca sa poti guverna o tara, trebuie sa poti sa te autoguvernezi si sa fim fermi. Parlamentarii PDL vor vota pentru respingerea motiunii de cenzura a Opozitiei quot;, a declarat si purtatorul de cuvant al PDL, Gheorghe Flutur.

Citeste mai mult pe site-ul Antena 3 (Sursa foto: Antena 3)