Descarca Internet Explorer 8, editie noua si imbunatatita cu accelerator de navigare

Microsoft a lansat o Internet Explorer 8, o editie noua, imbunatatita si mult mai performanta a browserului. nbsp; IE 8 beneficiaza de cateva caracteristici noi care usureaza navigarea in mediul online.

De exemplu, noile capacitati de cautare din Internet Explorer 8 va vor oferi sugestii relevante pe masura ce tastati cuvintele in caseta de cautare, pentru a va ajuta sa economisiti timp. Puteti selecta in orice moment o sugestie pentru a executa imediat cautarea fara sa fie necesar sa tastati cuvantul sau fraza in totalitate.

quot;Venim in intampinarea utilizatorilor de Internet Explorer 6 si Internet Explorer 7 cu editia speciala a Internet Explorer 8 personalizata de IBU ProTV. Noul browser este cea mai sigura optiune pentru utilizatorii nostri si ii conecteaza in timp real la informatiile pe care noi le-am pregatit. Recomandam acest upgrade, impreuna cu echipa Microsoft din Romania, pentru o navigare la nivelul anului 2010. quot;Catalin Pop, Development Manager IBU Pro TV.

O alta caracteristica interesanta: Acceleratorii. Cati pasi trebuie facuti cu browserul curent pentru gasirea pe harta a unei adrese, traducerea unui cuvant sau efectuarea altor activitati de rutina online? Pana acum acesti pasi se asemanau cu o serie de decupari si lipiri de informatii de pe o pagina Web pe alta. Acum exista o metoda mai buna.

Noile Acceleratoare din Internet Explorer 8 va ajuta sa efectuati mai rapid activitatile zilnice de navigare de zi cu zi fara sa fie necesar sa navigati la alte site-uri Web pentru rezolvare. Evidentiati pur si simplu textul de pe orice pagina Web, apoi faceti clic pe pictograma albastra Accelerator care apare deasupra selectiei pentru a obtine indicatii pentru drum, pentru a traduce si defini cuvinte, pentru a trimite prin email un continut, pentru a cauta cu usurinta si multe altele.

Vezi detalii pe site-ul Pro TV