Deschiderea Carrefour Targoviste a creat imbulzeala inca de la 5 dimineata


Vestea deschiderii unui nou centru comercial in Targoviste a adus zeci de oameni inca de la 5 dimineata in fata supermarketului. Oamenii au crezut ca, daca vor fi primii, vor putea cumpara produse aproape pe gratis!

Potrivit adevarul.ro, zeci de oameni au asteptat inca de la ora 5 dimineata deschiderea Carrefour Market, situat la parterul centrului comercial Pavcom. Fortele de ordine au facut cu greu fata imbulzelii.

Dupa deschidere, multi au plecat dezamagiti de faptul ca preturile nu difera cu mult de cele din alte magazine. „De la cinci dimineata stau aici maica. Am crezut ca au si ei promotii dar m-au dezamagit. Preturile nu prea sunt diferite de ale celorlalte magazine din oras”, a spus pentru adevarul.ro o pensionara.

Carrefour a deschis, miercuri, cel de-al 30-lea supermarket din Romania, la Targoviste, in centrul comercial Pavcom. Retailerul mai are in Romania si 23 de hipermarketuri.

Noul Carrefour Market Targoviste are o suprafata de vanzare de 700 metri patrati si o gama de aproximativ 6.400 de produse.

Sursa foto: adevarul.ro