Destinatii de vacanta: Australia este noua atractie a miliardarilor

Tot mai multi oameni cu posibilitati financiare ridicate se indreapta catre Australia atunci cand vine vorba despre o vacanta perfecta. Continentul autralian este preferat in defavoarea oricarui alt loc de pe planeta, potrivit statisticilor unui studiu recent realizat de revista de travel Virtuoso.

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, Australia surclaseaza tari precum Italia, Africa de Sud, Noua Zeelanda si alte locuri exotice cotate in topul destinatiilor de vis, potrivit datelor Virtuoso, publicatie care a chestionat peste 14.000 de cititori cu privire la destinatiile preferate pentru relaxare si distractie.
nbsp;
In ceea ce priveste insulele perfecte pentru escapade cotidiene, pe prima pozitie se afla insulele grecesti, in special in randul femeilor in varsta de peste 50 de ani, dar si a persoanelor celibatare, pana in 50 de ani.
nbsp;
Participantii la studiu au vizat pe lista calatoriilor pe care orice bogat ar trebui s-o bifeze o data in viata, o croaziera in jurul lumii.
nbsp;
Cat despre locurile romantice, rezultatele nu sunt deloc surprizantoare, potrivit editorilor de la Virtuoso. Parisul a fost votat atat cel mai romantic loc de pe glob, cat si destinatia ideala pentru turistii innebuniti dupa stil si eleganta.
nbsp;
62% dintre cei chestionati in aceasta cercetare au varste cuprinse intre 35 si 65 de ani, iar veniturile anuale a 46% dintre ei depasesc 150.000 de dolari.

Sursa foto: nbsp;downtheroad.org