Deva: Alin Radoane, reclamat pentru ca ar fi lovit un barbat. Video



Un localnic sustine ca ar fi fost lovit in fata de seful institutiei. Acesta neaga insa si sustine ca reclamantul i-ar fi vandalizat masina de serviciu.

Incidentul s-a petrecut sambata noapte in Deva. Un localnic l-a reclamat la Politia Municipala pe seful Politiei Locale pentru agresiune. Barbatul spune ca in jurul orei 1.30 a fost acostat pe strada de Alin Radoane care l-ar fi lovit cu pumnii in fata.

quot;Am fost agresat, pentru ca din pacate am consumat mai mult alcool si recunosc. Umblam pe trei carari. Domnii de la politia locala Deva m-au oprit. Au vrut sa ma urce in duba. si am spus ca pentru ce? M-am opus dansilor si dansii au inceput sa ma loveasca quot;, a explicat Calin Firuta, victima. nbsp;

De cealalata parte, seful Politiei Locale spune ca reclamantul a fost cel violent. nbsp; quot;Era pe mijlocul drumului si am vrut sa il scot de pe spatiu carosabil sa nu-l accidenteze vreo masina quot;, a declarat Alin Radoane, seful Politiei Locale Deva.

Barbatul care a depus reclamatie are deja dosar penal pentru ultraj si distrugere. seful Politiei Locale este cercetat si el pentru a se stabili de partea cui este dreptatea.