Diana Stefanescu – iubita lui Liviu Varciu! Este moldoveanca si tunata

Dupa zile intregi de tatonari, Diana Stefanescu, o ieseanca de 31 de ani dornica sa ajunga vedeta de televiziune, a acceptat avansurile lui Varciu si a devenit iubita acestuia. Femeia este clienta fidela a clinicilor de chirurgie estetica si a saloanelor de tatuaj.

(…) Moldoveanca Diana Stefanescu i-a pus inima pe jar si, dupa ce l-a torturat cateva saptamani, tinandu-l la distanta, a acceptat sa fie iubita lui. Diana are 31 de ani, forme impresionante, obtinute sub bisturiul esteticianului, si este tatuata din cap pana-n picioare. Silicoanele uriase, buzele quot;umflate quot; si privirea patrunzatoare au fost, probabil, atuurile care l-au cucerit, din capul locului, pe Varciu.

Din momentul in care s-au cunoscut, au urmat aproximativ doua saptamani de tatonari, iar luni au decis sa se implice intr-o relatie, pecetluindu-si quot;uniunea quot; cu un schimb de replici pe Facebook. quot;Nu vreau sa te uimesc, vreau sa te iubesc quot;, i-a scris Liviu Dianei. quot;Atunci, indragosteste-ma de tine quot;, i-a raspuns ea.

Citeste mai mult in Cancan