Digi Sport 3 se lanseaza din 27 august


Operatorul RCS amp;RDS va lansa Digi Sport 3, post de televiziune care ii va permite sa difuzeze nbsp;competitiile si evenimentele sportive pe care le-a achizitionat deja.

Potrivit evz.ro, primele transmisiuni live vor fi din campionatele Angliei (Premier League) si Italiei (Serie A). Astfel, sambata de la ora 14.00, este programat meciul Aston Villa – Wolverhampton, iar in aceeasi zi, de la ora 19.30, partida dintre Liverpool si Bolton. nbsp;

De la ora 21.45, noul canal de sport va transmite partida Cagliari – AC Milan. Sambata si duminica, 27 si 28 august, va fi transmis incepand cu orele 16:00, Campionatul Mondial de Judo de la Paris. nbsp;

Sambata si duminica, 27 si 28 august, va fi transmis incepand cu orele 16:00, Campionatul Mondial de Judo de la Paris. Iar duminica, fanii sporturilor cu motor vor putea viziona live cursele Moto GP Indianapolis – United States, incepand cu orele 18:00.

Informatii detaliate despre Digi Sport 3 sunt disponibile pe www.digisport.ro, la 031.400.4600 – pentru Digi TV prin cablu si la 031.400.4000 – pentru Digi TV prin satelit sau in oricare dintre punctele de prezenta ale companiei.

De la lansarea Digi Sport pana in prezent, RCS amp; RDS a cumparat din ce in ce mai multe drepturi pentru transmiterea in direct a celor mai importante competitii sportive de valoare din Europa si din lume. In acest moment Digi Sport este cea mai completa televiziune cu profil sportiv din Romania, difuzand cele mai importante transmisiuni din fotbal (Liga 1 Romania, Premier League – Anglia, Primera Division – Spania, Ligue1 – Franta, Serie A – Italia), Moto GP, Formula 1, GP 2, handbal, tenis, atletism, raliuri (WRC – Campionatul Mondial de Raliuri), baschet, volei, judo, box, gimnastica, etc.