Dinamo Bucuresti – FC Vaslui 1-1 (0-0)

nbsp;

Pauza de iarna a venit la momentul potrivit pentru Dinamo, care pare sa nu se regaseasca. quot;Cainii rosii quot; nu au reusit sa invinga FC Vaslui acasa si au obtinut un punct gratie golului din penalty al fostului jucator al adversarilor, N’Doye.

Remiza din quot;Groapa quot; ii aduce lui Dinamo doar un punct, care lasa echipa lui Cornel Talnar la un quot;friguros quot; loc opt in pauza de iarna. Un rezultat bun la Atena, cu Panathinaikos, ar putea fi o consolare pentru alb-rosii.

Partida din Stefan cel Mare a fost una foarte spectaculoasa, eroii din portile celor doua echipe fiind singurii quot;vinovati quot; pentru faptul ca scorul final a fost doar 1-1. Ocaziile au curs de ambele parti, dar Dolha si Kuciak au fost, aproape mereu, la post.

Echipa vizitatoare a fost cea care a deschis scorul, in minutul 50, prin brazilianul Wesley. Temwanjera a lasat foarte bine sa treaca o centrare venita de pe dreapta, Wesley a primit mingea si a sutat slab, dar destul cat sa-l invinga pe Dolha.

Destul de repede, in minutul 58, Pavlovic a oprit cu mana o centrare de pe stanga si arbitrul a aratat punctul cu var. N’Doye a fost cel care s-a oferit sa bata si l-a executat fara emotii pe Kuciak.

Citeste stirea completa in paginile site-ului Antena3.ro