Divergentele dintre Vladescu si Basescu sunt foarte vechi


Proaspat remaniat din functia de ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu a declarat ca se afla in divergenta cu Traian Basescu de foarte multa vreme, adaugand insa ca fiecare si-a respectat pozitia intr-un mod barbatesc, scrie evz.ro.

quot;E o divergenta de
opinie intre mine si presedinte de foarte multa vreme. Am auzit pozitia
presedintelui. Fiecare dintre noi ne-am respectat pozitia intr-un mod
barbatesc. Eu mi-am asumat aceasta motivatie de a acorda stimulente in
Ministerul Finantelor quot;, a spus, astazi, Vladescu.

Declaratia a fost facuta dupa ce presedintele Traian Basescu l-a criticat pe Vladescu ca a acordat stimulente angajatilor din Ministerul de Finante.

Cu privire la criticatele stimulente, fostul ministru de la Finante a precizat ca le-a acordat deoarece altfel diferenta fata de ceilalti bugetari in privinta castigurilor ar fi fost prea mare si institutia n-ar mai fi functionat.

quot;Daca aceste stimulente nu ar mai fi fost acordate angajatii din MFP ar fi pierdut circa 60% din salariu, ceea ce ar fi facut institutia nefunctionabila quot;, a spus Vladescu, dupa ce i-a predat ministerul noului ministru, Gheorghe Ialomitianu, mai scrie evz.ro.

Presedintele Basescu a catalogat drept quot;o sfidare a opiniei publice quot; decizia lui Vladescu si Seitan de a acorda stimulente angajatilor din ministerele pe care le conduc, in conditiile in care salariilor bugetarilor au scazut cu 25%.

quot;Daca mi se reproseaza doar stimulentele insemna ca am facut treaba foarte buna quot;, a mai spus Vladescu.

Sursa foto: Financiarul