Divort / Mihai Albu: Am suportat mistourile prietenilor!

Mihai Albu, supranumit arhitectul de pantofi al Romaniei, a declarat ca relatia dintre ei s-a degradat treptat, iar separarea a fost inevitabila. Mihai si Iulia Albu au luat aceasta decizie dupa ce au cumpanit indelung. Toate aspectele in legatura cu divortul au fost stabilite, astfel ca se stie cum vor fi impartite bunurile, iar Mikaela, fetita celor doi, va ramane la mama ei.

“Motivele divortului sunt personale. In niciun caz nu este vorba de gaina. E adevarat ca am suportat mistourile prietenilor in legatura cu gaina. Eu am fost mai vehement in legatura cu divortul. Aveam probleme in mai multe aspecte. Am avut o casnicie de 8 ani, avem si un copil impreuna. Nu s-a putut continua mariajul. Am avut o casnicie foarte frumoasa. Am stabilit toate absolut toate aspectele in legatura cu divortul. Totul pe cale amiabila. Totul s-a produs de comun acord. Fetita noastra ramane la mama ei. Relatia nu a evoluat in sensul in care vroiam. Au aparut discutii tot mai dese. Anul acesta am hotarat sa divortam, relatia s-a degradat de ceva timp. A aparut o degradare in timp a mariajului nostru. Nu am sa-i reprosez absolut nimic Iuliei. In ultimii doi ani si jumatate au aparut problemele. Am crezut ca se rezolva”, a spus Mihai Albu la emisiunea Un show pacatos de la Antena 1.

In legatura cu aceasta separare, creatorul de moda Catalin Botezatu a declarat: “Mihai Albu este prietenul meu de 20 de ani si asa ramane. Nu ma surprinde separarea. Este doar decizia lor. Nu mi-am permis sa critic mariajul lor. O consideram pe Iulia prietena mea, dar m-am inselat”.