Dogan Media cauta un cumparator pentru Kanal D Romania

Evolutia slaba a industriei media din tara noastra si pierderile consistente ale postului TV i-au facut pe turcii de la Dogan Media sa se gandeasca la retragerea din Romania. Potrivit informatiilor obtinute de „Adevarul“, turcii au desemnat deja o companie care sa se ocupe de cautarea unor cumparatori pentru Kanal D.

Pierderile in care s-a adancit compania ce opereaza licenta Kanal D in Romania i-au determinat pe turcii de la Dogan Media sa scoata la vanzare postul de televiziune la numai trei ani de la lansare.

Potrivit informatiilor „Adevarul quot;, sefii televiziunii au desemnat Raiffeisen Investments sa se ocupe de identificarea potentialilor cumparatori. Raiffeisen Investments este o divizie a bancii Raiffeisen care se ocupa de vanzari si achizitii. Surse din interiorul companiei au declarat pentru „Adevarul quot; ca discutiile sunt in stadiu incipient si ca este cale lunga pana la o posibila tranzactie. Aceleasi surse spun ca inca nu s-a stabilit cat valoareaza Kanal D si ca va fi luata in considerare cea mai mare oferta de pe piata.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul (Sursa foto: Adevarul)